Jumat, 18 Januari 2019

SIMPLE PRESENT TENSE AND SIMPLE PAST TENSE

SIMPLE PRESENT TENSE (ACTIVE - PASSIVE)

1. Indonesia needs many powerful young men
      Answer : Many strong young people that                        Indonesia needs

2.She posts the story every day
     Answer : The story she posted every day

3. The teacher theaces English once a week
    Answer : Once a week is taught by an                               English teacher

4. We do exercise every day
     Answer : We are exercise every day

5. The professors plant the rice at the top of the building
     Answer : Planted by professors on the                                      building

SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )

1. The student created the blogs yesterday
    Answer : Student created a blog yesterday

2. The principal told the student to be good        student
    Answer : To be a good student said to the                               principal

3. Many singers sang the song
    Answer : The song was sung by many                               singers

4. She typed the letter last night
    Answer : The letter was typed last night                           by her

5. We left the gate open
    Answer : The gate was left open for us


Thank you for visit my blog, don't forget to comment xixi

36 komentar:

English test score