SIMPLE PRESENT TENSE (ACTIVE - PASSIVE)
1. Indonesia needs many powerful young men
Answer : Many strong young people that Indonesia needs
2.She posts the story every day
Answer : The story she posted every day
3. The teacher theaces English once a week
Answer : Once a week is taught by an English teacher
4. We do exercise every day
Answer : We are exercise every day
5. The professors plant the rice at the top of the building
Answer : Planted by professors on the building
SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )
1. The student created the blogs yesterday
Answer : Student created a blog yesterday
2. The principal told the student to be good student
Answer : To be a good student said to the principal
3. Many singers sang the song
Answer : The song was sung by many singers
4. She typed the letter last night
Answer : The letter was typed last night by her
5. We left the gate open
Answer : The gate was left open for us
Thank you for visit my blog, don't forget to comment xixi
Good Job
BalasHapusThank you Ica! :)
HapusNice 💞💞
BalasHapusthank you Angel!🌷
HapusGreat job babe
BalasHapusthanks..
Hapusgood job nan 👍
BalasHapusgood job nan 👍
BalasHapusThank you Rachael! :)
HapusGood job!
BalasHapusThank you!
HapusNice Nanda !!
BalasHapusThank you babe��
HapusGreat job nannn!
BalasHapusThank you so much Robi! :)
Hapusgreat job nan
BalasHapusGood job nanda
BalasHapusThank you! :)
BalasHapusKore wa idesu👍👍👍
BalasHapusGood job nanda:)
BalasHapusThank you Ki! :)
HapusThank you..
BalasHapusawesome!!
BalasHapusThank you Yesa!! :)
Hapusnicee
BalasHapusThank you Ca! :)
HapusGood job nan👍
Hapusgood job nanda
BalasHapusThank you Sarah!
HapusNice
BalasHapusGood job
BalasHapusGreat job👍
BalasHapusGreatjob
BalasHapusGood job
BalasHapusVery nice!
BalasHapusGood job nan
BalasHapus